Vos Oss

T 0412-667722

Geschiedenis

Vososs Motoren is al heel wat jaren bezig met de motorsport. Het begon vroeger met de 24 uurs racen, waar we heel wat teams gesponsord hebben en daarna een eigen team hebben gehad, later zijn ze gestopt.

Arie Vos

Arie Vos, mede eigenaar van vososs motoren, was een flink aantal jaren druk bezig met de racerij. 2014 was een speciaal jaar voor Arie. Hij werd voor de zevende keer Nederlands Kampioen en eindigde hiermee zijn carrière als topsporter. Nu gaat hij ervoor zorgen dat de nieuwe generatie net zoveel kan bereiken of meer!

KTM Rc cup

KTM begrijpt als geen ander dat de toekomstige kampioenen klein moeten beginnen. Om deze reden voedt het Oostenrijkse merk de motormarkt met racemotoren met kleine cilinderinhoud. Het bedrijf is zeer enthousiast over de samenwerking met 7-voudig nederlands wegracekampioen Arie Vos, die ervoor zorgt dat jonge rijders in de KTM RCcup aan alle kanten bijgestaan worden om hun talent te kunnen ontwikkelen op de grote circuits met de KTM RC 390 Cuprace motor. Wil jij meer info of je eigen aanmelden dit kan via de mail hier boven.