CAN-AM SPYDER

Can-Am Spyder kopen?

Can-Am bij Vos Oss Motoren

Vos Oss Motoren houd zich al sinds 2008 bezig met de verkoop, inkoop en onderhoud van de Can-Am Spyder. Daarom kunnen wij ook met trots zeggen dat wij het bedrijf zijn met de meeste werkervaring in deze branche. Wij kunnen alle nieuwe modellen leveren en kopen graag jong gebruikte modellen in.

 

Can-Am Ryker

Vanaf 2019 is de Can-Am Ryker op de markt gekomen, die wij uiteraard kunnen leveren. Wij hebben de 3 nieuwe modellen: Can-Am Ryker 600, Ryker 900 en Ryker 900 Rally in onze showroom staan. Neem een kijkje in onze showroom of kijk in onze winkel voorraad door op de knop hieronder te klikken.

SERVICE

Can-Am Service point

Can-Am Spyder onderhoud

Met deze speciale machines kun je niet zomaar naar elke motorzaak of garage gaan voor onderhoud of reparaties. Wij hebben in onze werkplaats een aantal Can-Am bruggen staan, deze zijn speciaal ontworpen voor de Can-Am Spyder en Ryker.

 

Can-Am Service

Een storing of reparatie is geen probleem voor onze gespecialiseerde monteurs. Wij hangen uw Can-Am aan de Computer en lezen hem uit.

CUSTOMIZING

Can-Am Customizing & Tuning

Can-Am aanpassen of customizen

Wil je iets anders dan anderen, dan kun je je Can-Am laten aanpassen door ons zoals hoe jij dat wilt. Wij kunnen alle Can-Am onderdelen en accessoires leveren, net  zoals accessoires van: Akrapovic, Fox en vele andere merken.

Can-Am Spyder of Ryker laten tunen

Vos Oss Motoren beschikt over de nieuwste technologie voor uw Spyder of Ryker, zo kunnen wij nu ook de Can-Am Spyder en Ryker meer vermogen geven!

HGS Uitlaatsysteem voor de Can-Am Ryker, ontworpen door Vos Oss Motoren

Samen met HGS Exhausts hebben wij de perfecte uitlaat ontworpen voor de Can-Am Ryker. Deze uitlaat demper zorgt voor meer vermogen en een mooier geluid. Klanten zijn erg blij met deze mooie demper omdat er geen andere dempers zijn die speciaal voor de Ryker is ontworpen. Hier onder vindt je een video van de HGS Demper voor de Can-Am Ryker.