DEAN GREGOIRE RIJDT IN 2022 VOOR VOSS KTM RACING

Dean Gregoire gaat komend jaar uitkomen in de kleuren van Voss KTM Racing. Al meerdere jaren ondersteunt KTM-dealer Vos Oss Motoren de talentvolle jeugdcrosser uit Geldrop, maar de samenwerking gaat in 2022 naar een nog hoger niveau getild worden. De 11-jarige Gregoire krijgt daarnaast officiële ondersteuning van KTM Oostenrijk en Alpinestars Italië.

De focus van Voss KTM Racing, waar Gregoire de enige rijder zal zijn, ligt op het EMX85 Noord-West kampioenschap. De Geldropse motorcrosser is één van de jongste deelnemers in deze klasse, maar dat weerhoudt hem er niet van om mooie resultaten in deze competitie neer te zetten. Afgelopen jaar maakte Dean halverwege het seizoen zijn debuut op de 85 cc en wist gelijk vijfde in de eindstand te worden. De talentvolle rijder liet diezelfde snelheid ook zien tijdens de EMX85-finale op het Italiaanse zand van Riola Sardo. Ook in 2022 wil hij wederom meedoen om de podiumplaatsen. Dean: “Ik hoop dat ik weer mooie resultaten in het Europese kampioenschap kan neerzetten. Een wedstrijd waar ik erg naar uitkijk, is de finale op het circuit van Loket. Daar rijden we namelijk als bijprogramma van de MXGP. Dat is natuurlijk enorm gaaf.”

In zijn eerste volledige jaar op de KTM 85 SX richt Dean Gregoire zich op verschillende competities, zodat hij zoveel mogelijk ervaring op kan doen. Als rijder van Voss KTM Racing start hij onder meer bij de Dutch Masters, ADAC MX Junior Cup en het ONK. Arie en Remco Vos, Eigenaren van Vos Oss Motoren, zijn blij dat de samenwerking met Dean dit 2022-seizoen verstevigd is met het realiseren van een eigen team, Voss KTM Racing. “Ons hart ligt bij de motorsport en dat is ook de reden waarom we Dean al meerdere jaren ondersteunen. Hij ontpopt zich als een talentvolle crosser en we helpen graag mee om het geheel nog wat professioneler te maken. Dat doen we komend seizoen via Voss KTM Racing.”dat vanaf dit seizoen officiële ondersteuning van KTM Oostenrijk krijgt.

Dean Gregoire is zich momenteel aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen en zal de komende tijd nog de nodige kilometers maken op zijn geliefde KTM 85 SX. De eerste wedstrijd voor de rijder van Voss KTM Racing is op zondag 13 maart, tijdens de Dutch Masters of Motocross. Die vindt plaats op Motorsportpark Gelderland-Midden in Arnhem.