NinjaH2SX

PRIJZEN

Vanaf: €30.549,- Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray

EDITIES

Tourer

De nieuwe Kawasaki Ninja H2 SX SE is de meest geavanceerde Sports Tourer ooit. De ultieme
combinatie van technologie, waanzinnige Supercharged prestaties en rijcomfort. Als
eerste Japanse motorfiets ooit is de H2 SX SE voorzien van een ARAS radarsysteem
met adaptieve cruise control en dodehoekdetectie. Geïntegreerd in het nieuwe
6,5″ TFT-kleurendisplay is Kawasaki’s SPIN infotainmentsysteem waarmee
een veelvoud aan apps op het scherm getoond kunnen worden.

TOP 4 FEATURES

Brembo Stylema monobloc remklauwen

De hoogwaardige Brembo Stylema monobloc remklauwen op het SE-model bieden een verbeterde controle. De compacte, lichte remklauwen minimaliseren de interne ruimte die door vloeistof wordt ingenomen, wat een directere respons mogelijk maakt. Stylema-remklauwen koelen zeer snel dankzij een ontwerp dat de luchtstroom rond de remblokken bevordert, ruimte rond de zuigers creëert en een opening creëert waardoor hete lucht uit de centrale brug kan ontsnappen.

Semi Actieve Elektronische Vering

KECS, het semi-actieve elektronische veersysteem van Kawasaki, past zich in realtime aan de weg- en rijomstandigheden aan en zorgt voor de optimale hoeveelheid demping. Door de toepassing van Skyhook technologie is het rijgedrag nog stabieler, comfortabeler en wordt de neiging tot ‘duiken’ bij stevig remmen vermindert.

FCW (Forward Collision Warning)

Wanneer het systeem vaststelt dat het aanhouden van de huidige snelheid kan leiden tot een botsing met de voorligger, waarschuwt het de rijder middels een waarschuwingslampen boven en in het TFT-display. De waarschuwing kan ingesteld worden op meerdere alertheid niveau’s.

Dodehoekdetectie

De radarsensor aan de achterzijde controleert de omgeving van de motorfiets en waarschuwt via een signaal in de spiegel de rijder wanneer er een voertuig zich in de dode hoek begeeft.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina