22MY_Versys_1000_S_GY1_STU_2

PRIJZEN

Vanaf: €16.599,- Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

Vanaf: €16.599,- Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

EDITIES

S Tourer

S Tourer Plus

S Grand Tourer

De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al
jaren de koning van het Adventure Sport segment. De nieuwe Versys 1000 S is standaard
uitgerust met vele moderne features zoals Cruise Control, Quick Shifter,
Handvatverwaming, Cornering Management, een TFT-display en nog veel meer.

TOP 4 FEATURES

Handvatverwarming

De verwarmde handvatten zorgen voor meer comfort op koude dagen. De verwarmingselementen omsluiten de volledige handgreep en zorgen zo voor een uitstekende warmtevoorziening.

KQS (Kawasaki Quick Shifter)

Als aanvulling op het sublieme motorkarakter van de Versys 1000 S bevat de standaarduitrusting een Quick Shifter welke op- en terugschakelen zonder koppeling mogelijk maakt voor een naadloze acceleratie en een gecontroleerde vertraging.

Smartphone Connectiviteit

Als aanvulling op het TFT-dashboard van de Versys 1000 S is in het instrumentenpaneel een Bluetooth-chip ingebouwd die de rijder in staat stelt om draadloos verbinding te maken met zijn motor. Met behulp van de Kawasaki Rideology app zijn ritgegevens, motor- en onderhoudsinformatie op afstand zichtbaar.

KCMF (Kawasaki Cornering Management Function)

 Met behulp van de nieuwste evolutie van Kawasaki’s geavanceerde software en feedback van een compacte Bosch IMU (Inertial Measurement Unit) bewaakt KCMF de motor- en chassisparameters in elke bocht – van het ingaan tot het uitkomen van de bocht – waarbij de remkracht en het motorvermogen worden gemoduleerd om een soepele overgang van de acceleratie naar het remmen en weer terug te vergemakkelijken om de rijder te helpen zijn beoogde lijn door de bocht te rijden.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina