22MY_Versys_1000_SE_GN1_STU_2

PRIJZEN

Vanaf: €18.099,- Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

Vanaf: €18.099,- Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

EDITIES

SE Tourer

SE Tourer Plus

SE Grand Tourer

De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. De nieuwe Versys 1000 SE is het meest complete model standaard uitgerust met vele moderne features zoals Cruise Control, Quick Shifter, Handvatverwaming, Cornering Management, een TFT-display en Semi Actieve Elektronische Vering welke is voorzien van SHOWA Skyhook technologie voor een nog beter rijgedrag en meer stabiliteit.

TOP 4 FEATURES

Handvatverwarming

De verwarmde handvatten zorgen voor meer comfort op koude dagen. De verwarmingselementen omsluiten de volledige handgreep en zorgen zo voor een uitstekende warmtevoorziening.

KQS (Kawasaki Quick Shifter)

Als aanvulling op het sublieme motorkarakter van de Versys 1000 SE bevat de standaarduitrusting een Quick Shifter welke op- en terugschakelen zonder koppeling mogelijk maakt voor een naadloze acceleratie en een gecontroleerde vertraging.

Smartphone Connectiviteit

Als aanvulling op het TFT-dashboard van de Versys 1000 SE is in het instrumentenpaneel een Bluetooth-chip ingebouwd die de rijder in staat stelt om draadloos verbinding te maken met zijn motor. Met behulp van de Kawasaki Rideology app zijn ritgegevens, motor- en onderhoudsinformatie op afstand zichtbaar.

Semi-Actieve Elektronische Vering

Voor 2021 profiteert de Versys 1000 SE van een update van zijn KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension). Dankzij Showa’s Skyhook technologie, zorgt de nieuwe vering voor een soepeler rijgedrag voor rijder en passagier, wat bijdraagt aan meer comfort en plezier. Het Skyhook-concept stelt zich een haak voor die het verende gewicht van de motorfiets ondersteunt en moduleert de dempingskracht van de vering, zodat de wielen de hoogteverschillen in het wegdek beter kunnen volgen terwijl de verticale positie van de motorfiets met minimale verstoring wordt gehandhaafd.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina