22MY_Versys_650_BK1_STU_2

PRIJZEN

Vanaf: €9.149,- Metallic Spark Black

Vanaf: €9.299,- Candy Lime Green

Vanaf: €9.299,- Metallic Phantom Silver

EDITIES

Grand Tourer

Tourer Plus

Tourer

Urban

De nieuwe Versys 650 is de meest veelzijdige Dual Purpose motor in zijn klasse. Met zijn
koppelrijke motorblok, lichte chassis, comfortabele zitpositie en lange veerwegen kan de
Versys alles aan; van sportieve tourritten en reizen naar verre bestemmingen tot
dagelijks woon-werkverkeer. Voor 2022 is de Versys 650 geheel vernieuwd met
onder andere Traction Control, een 4.3” TFT-kleurendisplay met
Bluetooth verbinding en een nieuw design.

TOP 4 FEATURES

Lange Veerwegen en 17’’ Wielen

 De lange veerwegen, 17’’ wielen en korte wielbasis leveren een geweldige handling op. Ook als de conditie van het wegdek te wensen over laat. Het veerwerk wordt gedaan door een instelbare ø41 mm upside-down voorvork met gescheiden veerfuncties. Achter huist een schokdemper met afzonderlijke veervoorspanningsregelaar. Middels een draaiknop kan de achtervering eenvoudig en zonder gereedschap afgesteld worden op de voorkeur van de rijder of de hoeveelheid bagage.

Nieuw Design

Het nieuwe design is onmiskenbaar Versys. De nieuwe styling, LED verlichting en het TFT-display geven de Versys 650 een modern uiterlijk.

Meer Windbescherming

De ‘’kieuwen’’ in de bovenste zij-kuip deflecteren de rijwind bij de rijder vandaan, samen met het nieuwe 4-voudig verstelbare windscherm (over een bereik van 80mm) zorgt dit voor nog betere windbescherming en comfort bij langere afstanden. Het scherm is gemakkelijk vanuit de rijderspositie te verstellen.

TFT-kleurendisplay

Achter de nieuwe top kuip is er nu een 10,9cm groot TFT-kleurendisplay aanwezig. Dit multifunctionele scherm toont overzichtelijk de snelheid, toerental, versnelling, brandstofniveau, tripmeters, temperatuur, voltage en nog veel meer. Een geïntegreerde Bluetooth chip stelt de rijder in staat om via de Rideology app verbinding te maken met de motor. Via de app kan er op afstand allerhande voertuiginformatie, rit logboeken en het onderhoudsschema bekeken worden.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina