22MY_Z900RS_SE_BK3_STU_2

PRIJZEN

Vanaf: €14.999,- Metallic Diablo Black

De Kawasaki Z900RS is al sinds zijn introductie de populairste motor in het retro segment. Dit
is echter geen reden voor de Kawasaki engineers om stil te blijven zitten. In 2022 doet
Kawasaki er nog een schep bovenop met de nieuwe Z900RS SE. Met onder andere Öhlins
vering, Brembo remklauwen en een waanzinnige Yellow Ball kleurstelling
brengt de Z900RS SE de succesvolle mix van het heden en het verleden
naar een nóg hoger niveau.

TOP 4 FEATURES

Iconische “Yellow Ball” Styling

De styling van de Z900RS SE is geïnspireerd op legendarische Kawasaki machines uit het verleden en doet denken aan de iconische “Yellow Ball”, een zwart/gele versie van de “Fireball”-lak van de originele Z1.

Hoogwaardige remmen

Het remsysteem van de SE bestaat uit hoogwaardige Brembo onderdelen. Het afremmen gebeurt nu middels radiaal gemonteerde Brembo M4.32 remklauwen en ø300 mm grote Brembo remschijven. Samen met de radiale Nissin hoofdremcilinder en staalomvlochten remleidingen zorgt dit voor betere remprestaties en een progressiever gevoel in de remhendel.

Öhlins achtervering

Het SE model van deze moderne klassieker is voorzien van zeer hoogwaardige veercomponenten. Zo is er achter een Öhlins S46 schokdemper met instelbare veervoorspanning gemonteerd. De grote zuiger van ø46 mm en de interne lucht- en gaskamers, hebben een aluminium body met enkele buisconstructie. Om deze nieuwe schokdemper te complimenteren zijn de veerinstellingen van de ø41 mm grote voorvork gewijzigd. Dit resulteert in een superieur gevoel van grip en handling.

Getuned uitlaatgeluid

Hoewel de Kawasaki vier-in-lijn-motoren van oudsher bekend staan om hun geweldig klinkende uitlaten, blijft er onder onderzoek gedaan worden naar het perfecte geluid binnen de geldende de normen. Het getunede uitlaatsysteem van de Z900RS SE is zo gemaakt dat het de ideale geluidsbeleving oplevert voor de berijder.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina