ZH2

PRIJZEN

Vanaf: €23.349,- Golden Blazed Green / Metallic Diablo Black

EDITIES

Performance

Hét topmodel in de toonaangevende Z-range: de Z H2 SE. Deze Special Edition van Kawasaki’s
spectaculaire supercharged naked lift de wegprestaties naar een nieuw niveau dankzij
elektronisch gestuurde vering en een state-of-the-art remsysteem. Daarnaast valt
het unieke, aansprekende Sugomi-design nog beter op dankzij een nieuwe
kleurstelling en aansprekende graphics. Een breed elektronica-pakket,
volledige LED-verlichting en een multifunctioneel
TFT-kleurendisplay met bluetooth connectiviteit maken deze
absolute heerser van de super-naked-klasse helemaal
af.

TOP 4 FEATURES

Gebalanceerde Supercharged Motor

Ontworpen en gebouwd met beheersbaarheid als doel om zo optimaal het vermogen van 200 pk te kunnen ervaren. Traditioneel is een verhoging van de cilinderinhoud de eerste stap om meer vermogen te verkrijgen, maar dit verhoogt ook het gewicht waardoor de verdienste van het vermogen dat wordt gewonnen, afneemt. Met de Hypernaked Z H2 heeft de Supercharged motor dit geëlimineerd. De watergekoelde DOHC 998cc Supercharged 4-cilinder genereert een vermogen van 147Kw (200 pk) en is tegelijkertijd licht en compact. Hij produceert een overweldigende acceleratie die alleen te ervaren is op een Supercharged Kawasaki.

KECS met Showa Skyhook Technologie

Kawasaki’s semi-actieve elektronische veringsysteem (KECS) past zich in real time aan, aan de weg- en rijomstandigheden aan en zorgt voor de ideale hoeveelheid gewenste demping. Door hoogwaardige mechanische componenten te combineren met de nieuwste elektronica biedt KECS zowel de soepelheid om in uiteenlopende rijsituaties comfort te bieden, als de stevige demping om sportief rijden te vergemakkelijken. De banden voelen stevig aan en geven vertrouwen in de bochten. In de regen-modus zorgt Showa’s Skyhook EERA-technologie (Electronically Equipped Ride Adjustment) voor meer stabiliteit en vertrouwen in het rijwielgedeelte.

Geavanceerde Elektronische Hulpsystemen

De Z H2 is uitgerust met een grote hoeveelheid elektronische hulpsystemen zoals Power Modes, Traction Control, Cornering Management, Intelligente ABS en een IMU om de ABS en Traction Control te voorzien van feedback over de stabiliteit van de motorfiets. Deze systemen zijn ontworpen om gecontroleerd om te gaan met de kracht van de Supercharged motor, de rijder te ondersteunen en tegelijkertijd een grote hoeveelheid aan informatie te verzamelen. Bovendien verhogen de Elektronische Cruise Control en quickshifter het rijcomfort.

Daarnaast is er een keuze uit drie Power Modes en geïntegreerde rijmodi die KTRC en Power Mode met elkaar verbinden, waardoor rijders zich kunnen concentreren op de rit. 

Remsysteem

De Z H2 streeft naar een eenvoudige bediening bij lage en hoge snelheden. Voor de voorremmen wordt gebruik gemaakt van Brembo M4.32 Monobloc remklauwen.  Ze hebben een zeer stijve structuur uit één stuk, vervaardigd uit een gegoten aluminium blok. De radiale montage van de remklauw zorgt voor betere remprestaties.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina