LET THE GOOD TIMES ROLL

Kawasaki motor kopen?

Kawasaki kopen?
Sinds 2018 is Vos Oss Motoren officieel motordealer van het merk Kawasaki. Tegenwoordig is KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES een grote wereldwijde organisatie, actief in vele markten en altijd vooroplopend op het gebied van geavanceerde technologieën. De productie van complete motorfietsen begon meer dan 50 jaar geleden. Het eerste motorblok is ontworpen op basis van de technische kennis die is opgedaan bij het ontwerpen en bouwen van vliegtuigmotoren.

Kawasaki is begonnen met het maken van motorfietsen met één doel voor ogen: nieuwe technieken ontwikkelen. Daarom heeft Kawasaki in de loop der jaren veel modellen geïntroduceerd die de hele wereld van motorfietsen hebben veranderd. Tegelijkertijd hebben ze legendarische motorfietsen gemaakt, waarvan er vele nog steeds in ieders geheugen staan, vooral vanwege hun (op dat moment) verbazingwekkende kracht en ongekende snelheid. In 1996 hebben ze 10 miljoen motorfietsen overtroffen, een bewijs van hun uitgebreide aanbod en een stimulans om hun legendarische motoren verder te ontwikkelen.

PILOT
STORE

De Kawasaki showroom van Europa!

Vos Oss Motoren en Kawasaki in 2021
Begin januari 2021 zijn wij met onze winkel verhuisd naar een betere en een vele mooiere locatie. Kawasaki vond de showroom geschikt voor hun nieuwe shop in shop concept. Dus vanaf april 2021 kun je hier al je favoriete Kawasaki modellen komen bekijken, in natuurlijk de mooiste Kawasaki showroom van Nederland!

Kawasaki dealer brabant
Kawasaki motor kopen in brabant? wij staan gevestigd in de plaats Oss. Wij leveren natuurlijk motoren door heel Nederland en daarbuiten!

MOTOSHARE

Kawasaki motor huren?

Kawasaki motor huren bij Vos Oss Motoren
Wij hebben een ruim aanbod Kawasaki modellen in onze verhuur. Je kunt bij ons altijd de allernieuwste modellen huren.

Motoshare
Kawasaki is sinds dit jaar samen in zee gegaan me motoshare. Je kunt makkelijk je motor reserveren via onze eigen pagina op motoshare. Klik hier onder op de knop voor meer info.