1290AdventureR2022-1

PRIJZEN

Vanaf: €23.900,00 Orange

Extra pakketten

Rally Pack

Kies een punt op een kaart, laat een speld vallen, en ga op weg. De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is gemaakt om het wildste, meest uitdagende terrein te doorkruisen met een ongeëvenaard vermogen en toonaangevende prestaties. We kunnen maar één ding zeggen: onbekend terrein, pas op! De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is klaar om overal ter wereld zijn vlag te planten.

TOP 4 FEATURES

Illuminated Menu Switch

Verlichte schakelaars zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook zinvol wanneer u buiten bent bij weinig licht en in een oogwenk de belangrijke knoppen moet vinden.

Vering

De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is uitgerust met de high-performance WP XPLOR-vering, die mede is ontwikkeld met testrijder Quinn Cody aan het roer. De WP XPLOR-voorvork met 48 mm binnenbuizen is afgeleid van de succesvolle offroadmodellen van KTM en is voorzien van split-forktechnologie en geheel nieuwe instellingen voor nog betere offroadprestaties. Achteraan zit een high-end PDS-monoshock, die volledig instelbaar is qua veervoorspanning met een extern handwiel, rebound en compressie, inclusief ingaande high- en lowspeed demping.

Stuur demper

Als je van de gebaande paden afwijkt, kom je vaak behoorlijk ruige wegen tegen. Gelukkig wordt een en ander standaard in toom gehouden door een WP-stuurdemper. De stuurdemper, die tussen het frame en de kroonplaat is gemonteerd, zorgt ervoor dat alles netjes blijft wanneer de weg dat niet is.

Dashboard

Het roer wordt in handen genomen door een volledig nieuw, krasbestendig 7-inch TFT-display. Ongeëvenaard op het gebied van grafische weergave en leesbaarheid, kunnen avonturiers snel en eenvoudig informatie opvragen en aanpassingen maken aan de semi-actieve vering van de motorfiets, zonder door complexe menu’s te hoeven navigeren. Dit is mogelijk dankzij een 6-weg schakelaarblokje op het stuur. Voor connectiviteit is ook gezorgd met KTM MY RIDE, dat via Bluetooth verbinding maakt met de motorfiets voor turn-by-turn navigatie, het afspelen van muziek en zelfs het beantwoorden van inkomende oproepen. Nog steeds last van schittering? Het TFT-scherm is kantelbaar.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina