1290AdventureS2022-1

PRIJZEN

Vanaf: €22.700,00 Orange

Vanaf: €22.700,00 Black

Extra pakketten

Tech Pack

Snel en moeiteloos terrein afleggen, daar is de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S voor gemaakt. Een V-Twin in Adventure-uitvoering met 160 pk en 138 Nm zorgt ervoor dat complete cross-countryritten moeiteloos kunnen worden afgelegd, terwijl de Adaptive Cruise Control en de semi-actieve vering in combinatie met de herziene, op de rijder afgestemde ergonomie en technologie, wendbaarheid en comfort op lange afstanden naar een geheel nieuw niveau tillen. De KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is de nieuwe maatstaf.

TOP 4 FEATURES

Illuminated Menu Switch

Verlichte schakelaars zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook zinvol wanneer u buiten bent bij weinig licht en in een oogwenk de belangrijke knoppen moet vinden.

Windscherm

Het windscherm is ontworpen om windvlagen bij hoge snelheden tegen te gaan en is in de windtunnel geoptimaliseerd om rijders comfortabel te houden tijdens langere, snellere ritten. De instelling is ook eenvoudig, dankzij de rechts en links gemonteerde handwielen die 55 mm van de schermhoogte regelen.

Cruise Control

De KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is uitgerust met de revolutionaire, op radar gebaseerde Adaptive Cruise Control. Om de magie van onze ACC te kunnen waarderen, moet je bedenken dat de ideale wegen misschien uren verderop liggen. Met de snelwegen ertussenin laat ACC je rustig doorrijden, zodat je klaar bent om toe te slaan wanneer je de kans krijgt. ACC houdt rekening met een voorgaand voertuig, past automatisch de snelheid aan en houdt steeds een veilige volgafstand. Dit resulteert in een meer ontspannen snelweggevecht wanneer u snel terrein moet winnen en geeft een nieuwe betekenis aan ‘intercontinentale raket’.

Dashboard

Het roer wordt in handen genomen door een volledig nieuw, krasbestendig 7-inch TFT-display. Ongeëvenaard op het gebied van grafische weergave en leesbaarheid, kunnen avonturiers snel en eenvoudig informatie opvragen en aanpassingen maken aan de semi-actieve vering van de motorfiets, zonder door complexe menu’s te hoeven navigeren. Dit is mogelijk dankzij een 6-weg schakelaarblokje op het stuur. Voor connectiviteit is ook gezorgd met KTM MY RIDE, dat via Bluetooth verbinding maakt met de motorfiets voor turn-by-turn navigatie, het afspelen van muziek en zelfs het beantwoorden van inkomende oproepen. Nog steeds last van schittering? Het TFT-scherm is kantelbaar.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina