1290SuperdukeRBlack2022-1

PRIJZEN

Vanaf: €(Nog niet bekend) Orange

Vanaf: €(Nog niet bekend) Black

Extra pakketten

Track Pack

De KTM 1290 SUPER DUKE R staat aan de top van de hypernaked-voedselketen, met een dreigende verzameling high-performance specificaties voor rijwielgedeelte en motor, en topklasse verbeteringen voor de rijder en elektronica. Maar we hebben hem er toch een gegeven. Maak kennis met THE BEAST.

TOP 4 FEATURES

Motorblok

Als het niet kapot is, repareer het dan niet. Maar maak het wel gemener! Met 180 pk en 140 Nm heeft de 1301 cc LC8, V-Twin een subtiele maar impactvolle ontwikkeling ondergaan. Deze krachtpatser, die is geoptimaliseerd om lichter te zijn maar zijn koppel karakter te behouden, is de benchmark van V-twin evolutie. En met motor- en overbrengingssteunen die bijdragen aan de algehele structuur van het hele pakket – het is letterlijk het onderdeel dat HET BEEST bij elkaar houdt.

Frame

Het frame, dat de motor gebruikt als middel om de torsiestijfheid te verhogen, heeft ertoe geleid dat de KTM 1290 SUPER DUKE R drie keer zo stijf is als zijn voorganger. Dit zorgt voor een moeiteloze, vertrouwenwekkende zithouding die zich vertaalt in een uiteindelijk snellere rit. Dit wordt bereikt door de feedback van het chassis en de voorband te maximaliseren. Het frame maakt ook gebruik van buizen met een dikkere diameter en dunnere wanden, wat de grootste gewichtsbesparing van de motorfiets is – een besparing van 2 kg ten opzichte van het vorige model.

Vering

Beschouw de ophangingselementen van THE BEAST als de spieren die ervoor zorgen dat het vermogen zo goed mogelijk op de grond wordt overgebracht. Elk onderdeel is overwogen om het rijgedrag, de instelbaarheid en de prestaties te verbeteren.

Rijder Cockpit

Een in hoek instelbaar 5 inch TFT-scherm staat centraal voor de rijder, met een fris design en innovatieve nieuwe functionaliteit. Een vernieuwde menustructuur geeft rijders sneller toegang tot de verschillende functies en maakt het mogelijk om de gewenste rij-instellingen aan te passen. Het krasbestendige display van bonded glass helpt ook tegen schittering.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina