390AdventureOrange2022-1

PRIJZEN

Vanaf: €(Nog niet bekend) Orange

Vanaf: €(Nog niet bekend) Black

De KTM 390 ADVENTURE gaat verder op verkenningstocht door allroadveelzijdigheid en bewezen betrouwbaarheid te combineren met realistische prestaties. De KTM 390 ADVENTURE is gebouwd rond een compacte eencilindermotor van 373 cc, een sterk, lichtgewicht rijwielgedeelte en toonaangevende elektronica. Hij moedigt je aan om nieuwe grenzen te verkennen, met de ongeëvenaarde capaciteiten en spanning die je van een KTM ADVENTURE-machine verwacht. Met zijn vernieuwde design voor 2022 sluit de KTM 390 ADVENTURE nu ook visueel aan bij de Dakar-winnende KTM FACTORY RALLY-machines.

TOP 4 FEATURES

Slipper Clutch

De Slipper Clutch is een uniek kenmerk dat vermogen bespaart en helpt bij het slippen. Hij opent wanneer het tegenkoppel van de motor te hoog wordt, waardoor vervelend klapperen van het achterwiel bij hard remmen of afremmen wordt voorkomen en het wiel net dat beetje wordt afgeremd om het achterwiel gecontroleerd te laten slippen. Hij sluit ook met de kracht van de koppelingsveren wanneer het gas wordt geopend, zodat de koppeling met de pink kan worden aangetrokken, wat energie bespaart tijdens het rijden.

Vering

De KTM 390 ADVENTURE, die jarenlang is ontwikkeld in het zwaarste terrein, maakt gebruik van de befaamde race-ervaring van WP voor een pakket geweldige rijeigenschappen dat klaar is voor nog meer avontuur. De WP APEX-vering voor en achter werkt perfect samen met het rijwielgedeelte om comfort, controle en de nodige speling te bieden om ook op zwaardere wegen uit de voeten te kunnen.

TFT Display

Een geavanceerd TFT-kleurendisplay siert de cockpit van de KTM 390 ADVENTURE. De configuratie van het display past zich automatisch aan de verschillende lichtomstandigheden aan. Voor een optimale vermogensbenutting knippert de toerenteller wanneer het tijd is om te schakelen. Het 5”-display is gemakkelijk af te lezen en de belangrijkste informatie is zo gerangschikt dat je die meteen kunt zien. De rijder kan ook gemakkelijk kiezen welke informatie hij op het scherm wil hebben via de multifunctionele menuschakelaar op het stuur.

Windscherm

Het windscherm van de KTM 390 ADVENTURE is een efficiënte winddeflector. Het heeft een profiel dat de rijder in staat stelt zich vrij rond de motorfiets te bewegen en biedt een onbelemmerd zicht direct voor de motorfiets, zelfs wanneer deze bedekt is met vuil. Het kan ook in een lagere of hogere positie worden gemonteerd, afhankelijk van de grootte of de behoeften van de rijder. In de KTM PowerParts-catalogus kunnen twee windschermen in verschillende lengtes worden besteld.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina