890AdventureR2022-1

PRIJZEN

Vanaf: €17.600,00 Orange

Als de beste plekjes het moeilijkst te bereiken zijn, dan is de KTM 890 ADVENTURE R de juiste machine om je daar te brengen. Dankzij een nieuwe motor met meer vermogen en extra prestaties is dit een serieuze offroad-motorfiets die tegen een stootje kan en klaar is voor extreme ontsnappingen buiten de gebaande paden. Met behulp van zijn uitgebreide racekennis en -ervaring levert KTM een pakket voor de echte wereld, gericht op de rijder die de uiterste grenzen van elk avontuur wil verkennen.

TOP 4 FEATURES

Bochten ABS

Dankzij het KTM ABS-systeem voor bochten kunnen rijders altijd het volledige remvermogen gebruiken, terwijl het systeem de remdruk aanpast aan de hellingshoek van de motorfiets. Dit betekent veiliger en voorspelbaarder remmen in een breder scala aan omstandigheden en scenario’s. Het systeem kan ook worden uitgeschakeld voor meer controle in offroad-omstandigheden.

Rally Mode

De Rally Mode, die als optie leverbaar is op de KTM 890 ADVENTURE R, stelt de rijder in staat om het karakter van de motorfiets vrijer aan te passen. De Rally Mode zorgt voor een vrijwel onmiddellijke gasrespons en maakt 9 niveaus van wielslipregeling mogelijk, waarbij 9 niveaus vergelijkbaar zijn met de Rain Mode. Met deze instellingen kan de slipafstelling zeer nauwkeurig worden afgestemd op de toestand van het wegdek, het vaardigheidsniveau van de rijder en de vereisten van de rit. Het verlagen van de slipniveaus kan ook helpen om de banden langer te sparen tijdens verder reikende of langer durende ritten.

TFT Display

Het direct aflezen van waardevolle informatie als dagteller, brandstofverbruik, ABS-instellingen en rijmodi wordt vereenvoudigd met het 5-inch TFT-kleurenscherm van de nieuwste generatie. De rijder kan kiezen welke informatie en waar hij die op het scherm wil hebben. De configuratie van het display is variabel en past zich automatisch aan veranderingen in het omgevingslicht aan. De toerenteller knippert om aan te geven wanneer moet worden geschakeld.

Windscherm

De KTM 890 ADVENTURE R heeft een laag, verstelbaar windscherm dat de rijder in staat stelt zich vrijer over de motorfiets te bewegen wanneer hij in de noodzakelijke offroadstand staat. Dit slanke windscherm biedt een onbelemmerd zicht recht vooruit, zelfs wanneer het scherm bedekt is met vuil. Het windscherm van het hogere KTM 890 ADVENTURE-model kan als optie ook worden gebruikt op de KTM 890 ADVENTURE R, voor rijders die de voorkeur geven aan meer windbescherming.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina