890AdventureBlack2022-1

PRIJZEN

Vanaf: €16.300,00 Orange

Vanaf: €16.300,00 Black

De rit hoeft niet te eindigen als de weg dat doet. De KTM 890 ADVENTURE heeft de lichte en sportieve eigenschappen die je van een KTM ADVENTURE-motorfiets mag verwachten, vertaald in een uiterst capabele adventure tourer – zowel op als naast het asfalt. De KTM 890 ADVENTURE beschikt nu over een krachtiger motorblok, een verbeterd rijgedrag, extra instelbare vering en op de rijder afgestemde technologie, en is daarmee de ultieme weg- en gravelrijder.

TOP 4 FEATURES

Bochten ABS

Dankzij het KTM ABS-systeem voor bochten kunnen rijders altijd het volledige remvermogen gebruiken, terwijl het systeem de remdruk aanpast aan de hellingshoek van de motorfiets. Dit betekent veiliger en voorspelbaarder remmen in een breder scala aan omstandigheden en scenario’s. Het systeem kan ook worden uitgeschakeld voor meer controle in offroad-omstandigheden.

Rally Mode

De Rally Mode, die als optie leverbaar is op de KTM 890 ADVENTURE, stelt de rijder in staat om het karakter van de motorfiets vrijer aan te passen. De Rally Mode zorgt voor een vrijwel onmiddellijke gasrespons en maakt 9 niveaus van wielslipregeling mogelijk, waarbij 9 niveaus vergelijkbaar zijn met de Rain Mode. Met deze instellingen kan de slipafstelling zeer nauwkeurig worden afgestemd op de toestand van het wegdek, het vaardigheidsniveau van de rijder en de vereisten van de rit. Het verlagen van de slipniveaus kan ook helpen om de banden langer te sparen tijdens verder reikende of langer durende ritten.

TFT Display

Het direct aflezen van waardevolle informatie als dagteller, brandstofverbruik, ABS-instellingen en rijmodi wordt vereenvoudigd met het 5-inch TFT-kleurenscherm van de nieuwste generatie. De rijder kan kiezen welke informatie en waar hij die op het scherm wil hebben. De configuratie van het display is variabel en past zich automatisch aan veranderingen in het omgevingslicht aan. De toerenteller knippert om aan te geven wanneer moet worden geschakeld.

Windscherm

De KTM 890 ADVENTURE heeft een hoog windscherm voor maximale windbescherming tijdens lange ritten waarbij op de open weg bij hoge snelheden kilometers worden gemaakt. Het lagere KTM 890 ADVENTURE R windscherm kan op de KTM 890 ADVENTURE worden gebruikt voor een racistischere look.

CONTACT

Ga naar onze contact pagina